← terug naar overzicht

Vacature - Leerling monteur BBL

Techniek heeft de toekomst! Een perfecte plek om veel te leren en jezelf flink te ontwikkelen? 21 Groep is iets voor jou!

 

Wat is jouw kracht als leerling monteur?

 

Wil je werken en leren combineren? Wil je verzekerd zijn van een goede werkplek met begeleiding en uitzicht op een vast dienstverband?

Je leert het meeste door het gewoon te doen! Werken en leren (BBL) is daarom een goede combinatie. Je wordt opgeleid en je voert het uit in de praktijk. Werk, een betaalde opleiding en salaris. Mooi toch!?


Als leerling (BBL) ben je het visitekaartje van 21 Groep. Je gaat mee met een ervaren monteur en komt over de vloer bij bedrijven en particulieren op diverse locaties in regio West-Brabant en Zeeland.

Denk hierbij aan bijvoorbeeld kantoorpanden, winkelpanden, woningen, fabrieken, etc.

Jouw werkzaamheden zullen bestaan uit het (de) monteren van technische installatiesystemen. Daarbij leer je veel, ook nieuwe technieken zoals zonne-energie, warmtepompen end. komen ruim aan bod!


Bij 21 Groep is geen dag hetzelfde! 


Jouw kracht als leerling monteur:

  • Je hebt als leerling een VMBO diploma
  • Je wilt een BBL opleiding richting elektrotechniek of installatietechniek gaan volgen op MBO 2, 3 of 4 niveau
  • Je bent enthousiast en vindt het belangrijk om je te blijven ontwikkelen binnen de techniek.
  • Verder ben je sociaal, communicatief en flexibel.


21 groep, de kracht van combinatie:

Door de diversiteit aan diensten binnen 21 groep kun je als BBL -er veel ervaring op doen. Dit kan door aan de slag te gaan in diverse vakgebieden of door je te specialiseren in een bepaald vak. Wij kennen een stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, onder andere via onze eigen 21 Academy.


Wilskracht gekregen om te solliciteren?


Ben jij de leerling monteur (BBL) die wij zoeken? Wij ontvangen graag je sollicitatie via deze sollicitatielink.


Wanneer je vragen hebt kan je contact opnemen met Wilbert de Jongh (recruitment coördinator). Bel of app: 06- 86 83 89 63 of mail naar w.dejongh@21groep.nl

Solliciteren