← terug naar overzicht

Vacature - Monteur Service en Onderhoud

Klantgerichte Elektrotechneut gezocht voor Service en Onderhoudswerk bij particuliere en klein zakelijke opdrachtgevers.

 

Wat ga jij doen als Monteur Service en Onderhoud?

 Als servicemonteur bij Elektra 21 is geen dag hetzelfde. Je gaat aan de slag aan de elektrische installaties in woningen van particulieren en woningcorporaties, kantorenpanden, zorginstellingen en campings. Je werkgebied is Zeeland en je maakt deel uit van team Inspecties, Service en Onderhoud. Door de diversiteit aan relaties en installaties ben jij de allround monteur die de uitdaging aan gaat om ons visitekaartje achter te laten na elk bezoek aan een tevreden klant. Van onze servicedesk krijg je digitale opdrachten en regel zelf je afspraken met klanten en bepaal je zelf je route. Kortom een zelfstandige baan met veel vrijheden en verantwoordelijkheden waarin diversen groei mogelijkheden zijn.

 

Zo’n 70% van je tijd verricht jij service werk bij particulieren en klein zakelijke klanten. Jij lost storingen op aan PV-installaties, laadpalen, verlichting en domotica systemen. Je maakt zelfstandig uitbreidingen aan bestaande installaties, zoals het vervangen van verlichting, bijplaatsen van wcd’s en groepen in meterkasten. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhouden van de nood- en vluchtwegverlichting bij een aantal vaste opdrachtgevers. Je werkt hier met een rapportage waarbij je ieder component langsloopt en test.

 

Verder voert team Inspecties, Service en Onderhoud inspecties uit o.a. PV-panelen op woningen, appartementencomplexen, kantoorgebouwen en zorginstellingen. Je ondersteunt je collega (Inspecteur) bij de uitvoering van de metingen bij deze inspecties.

 

Jouw kracht als Monteur Service en Onderhoud:

·        Je werkt zelfstandig als elektromonteur in de gebouw gebonden omgeving.

·        Een afgeronde elektrotechnische opleiding (MBO 3 of gelijkwaardig).

·        Je bent klantgericht en hecht belang aan tevreden opdrachtgevers.

·        In bezit van diploma VCA en een geldig rijbewijs B.

 

21 groep, de kracht van combinatie:

De kracht van de combinatie, door de diversiteit aan diensten binnen 21 Groep kun je veel ervaring op doen. Dit kan door te werken in diverse vakgebieden of door je te specialiseren in een bepaald vak. Wij bieden 21 Groep een open en informele werksfeer. We vinden het vooral belangrijk wie jij bent en dat jij open staat om jezelf te blijven ontwikkelen. Dit kan bij 21 Groep door een stimulerende werkomgeving waar veel ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding, onder andere via onze eigen 21 Academy. 

 

Wilskracht gekregen om te solliciteren?

Ben jij de Servicemonteur die wij zoeken? Wij ontvangen graag je sollicitatie via deze sollicitatielink.


Heb je vragen dan kan je contact opnemen met Rudolf Markesteijn (recruitment 21 Groep) 06 - 51 99 35 84.

Solliciteren