← terug naar overzicht

Vacature - Vacature Consultant Externe Veiligheid / BRZO REGIO BREDA


Jouw taken?

Als Senior-Adviseur help je BRZO / SEVESO bedrijven met uiteenlopende vragen over externe veiligheid. Bij grotere projecten treed je op als Projectleider. In deze voortrekkersrol maak je slim gebruik van de kennis van milieu- en veiligheidskunde die bij je opdrachtgevers al aanwezig is. Jij voelt haarfijn aan wanneer jouw extra aandacht nodig is.

De belangen van je klanten zijn groot, zowel financieel als qua planning. Klantvragen weet je goed te doorgronden en door te vertalen in heldere en haalbare adviezen. Je begeleidt BRZO-inspecties en zorgt dat bedrijven kunnen voldoen aan wettelijke voorschriften. Je helpt bij het uitvoeren van kwantitatieve risicoanalyses (QRA) en het opstellen van Veiligheidsrapporten. En je zorgt voor optimalisatie en implementatie in de bedrijfsvoering van Veiligheidsbeheerssystemen (VBS).

Voor de werkgever werk je alleen voor profit organisaties, want die passen het best bij jouw praktische aanpak. Je werkt nauw samen met een aantal collega consultants. Ons werkgebied is heel Nederland, met als zwaartepunt Rotterdam en de provincies Noord-Brabant en Zeeland.


Wat vragen wij?

  • Je hebt een afgeronde technische HBO / WO opleiding
  • Je hebt minimaal 5 jaar relevante werkervaring bij BRZO bedrijven, het liefst in een consultancy omgeving.

Wat bieden wij?

  • Wij bieden jou de mogelijkheid om zonder al te veel poespas inhoudelijk met je vak bezig te zijn.
  • Je hebt veel variatie in werkzaamheden.
  • We sturen zoveel mogelijk op output en resultaat. Dus als je zelfstandig en zelfredzaam bent, ben je bij ons prima op je plek.
  • Als je 1 of 2 dagen per week vanuit huis wilt werken, is dat voor ons geen probleem.
  • Uiteraard hoort daar een salarispakket bij dat matcht met je opleiding en werkervaring.Voor meer informatie kun je ons altijd bellen of mailen.

085-888-4444 of j.koole@21academy.tech

Solliciteren